fact: "expect the expected to be non-respected by a bastard"
BastardDomain Forums \ Development \ checken aub
checken aub
Gorgeous George
Opmerk Bastard

Registered: 13 Jul 2001
Location: BehindMy21
Posts: 4748
7 Sep 2004

kunnen jullie ff checken of dit menuutje ook in de nieuwste IE fatsoenlijk uitklapt

http://www.naarvoren.nl/artikel/hover_cssmenu.html

als ik hem bij mij thuis test in mijn IE dan klapt ie nl niet uit, hier op het werk wel. Vaag.

artikel bij dit menuutje hier: http://www.naarvoren.nl/artikel/hover.html

(nee ik ben de csshover.htc niet vergeten in dezelfde dir te zetten)
Fox
The Guzzler

avatar Fox

Registered: 10 Apr 2001
Location: North-Brabant
Posts: 9399
7 Sep 2004

HIer doet ie het
Refuse to do what you don't want to do.
[user image]
Rainman
BMW Bastard

avatar Rainman

Registered: 11 Apr 2001
Location: Everywhere
Posts: 5391
7 Sep 2004

Hier ook. Kan een javascript beveilingsinstelling zijn.
The only reason that you're conscious right now is because I don't want to carry you. - Jack Bauer
[user image]
Fox
The Guzzler

avatar Fox

Registered: 10 Apr 2001
Location: North-Brabant
Posts: 9399
7 Sep 2004

Dat is het nadeel van dat soort menu's.
Zou ze ook maar niet gebruiken want bij veel mensen doen ze het gewoon niet.

Refuse to do what you don't want to do.
[user image]
rens
Flying Bastard

avatar rens

Registered: 18 Oct 2002
Location: Behind-U
Posts: 1256
7 Sep 2004

Hij doet het bij firefox ook.
You want some, come get some!!!!!
Rainman
BMW Bastard

avatar Rainman

Registered: 11 Apr 2001
Location: Everywhere
Posts: 5391
7 Sep 2004

Het probleem is dat IE hover alleen bij a elementen ondersteund en je dus JS moet gebruiken om het te laten werken.
The only reason that you're conscious right now is because I don't want to carry you. - Jack Bauer
[user image]
Gorgeous George
Opmerk Bastard

Registered: 13 Jul 2001
Location: BehindMy21
Posts: 4748
7 Sep 2004

klopte, die csshover.htc bevat dat javascriptje.

gek dan dat ie dat thuis niet doet
Gorgeous George
Opmerk Bastard

Registered: 13 Jul 2001
Location: BehindMy21
Posts: 4748
8 Sep 2004

blijkbaar had ik toch iets fout gedaan, ik heb gister nog eens overnieuw getest en toen deed ie het wel.

Nu nog een paar uurtjes in css kloten tot het menuutje eruit ziet zoals nu bij mij.

toch bedankt voor het kijken allemaal
Gorgeous George
Opmerk Bastard

Registered: 13 Jul 2001
Location: BehindMy21
Posts: 4748
30 Oct 2004

je ref icon voor in de bookmarks is te groot en wordt niet gescaled in firefox
 1 
© 2000 - 2020 BastardDomain.com