quote: "It only takes one man to make a thousand guns, only takes one gun to kill a thousand people."
BastardDomain Forums \ Serious Shit \ Google is taking over the world (in a positive way)
Google is taking over the world (in a positive way)
sealy
lil big bastard

avatar sealy

Registered: 20 Feb 2002
Location: @huis
Posts: 4847
17 Dec 2005

The EPIC 2015

Een herzien filmpje, vorige versie was Epic 2014 wat ik hier al eens eerder gepost heb.

Ik zet dit hier neer naar aanleiding van een nieuwspost op Tweakers waarin wordt beweerd dat google mogelijk een 5% belang in AOL gaat nemen.

Als je kijkt naar de diensten die Google nu al aanbied zou je bijna vergeten dat ze begonnen zijn als een gewone zoekmachine.
Een kleine greep:

Google Search Google's zoekmachine waar het allemaal mee begon.

Google Base Een plek op het wereldwijde web waar Google alle informatie host die gebruikers doorgeven. Een potentiele schat aan informatie met veel persoonlijke details van gebruikers

Google Catalogs Een pagina waar catalogusen gedigitaliseerd beschikbaar zijn voor het publiek. Het bedrijf bied hiermee de mogelijkheid om gericht te zoeken naa r producten. In een latere fase kunnen zoekopdrachten van gebruikers leiden naar een gepersonaliseerd reclameaanbod.

Google Images Een plek waar je gericht naar afbeeldingen kan zoeken op het Internet. Nu al worden er in deze zoekmachine massas persoonlijke foto's weergegeven.

Google Maps De hele wereld zichtbaar in vogelvlucht. Je eigen achtertuin gefotografeerd vanuit de ruimte.

Complete lijst Hier

Persoonlijk ben ik altijd een fanatiek voorstander van technologische vooruitgang geweest. De initiatieven die Google hier neemt klinken mij als muziek in de oren. Het moet alleen niet zo zijn dat n bedrijf alle informatiestromen op aarde gaat domineren. De toekomst zal leren waar dit zal eindigen, maar ik ben zr benieuwd.

This post was edited by sealy at 17 Dec 2005


[user image]
Fox
The Guzzler

avatar Fox

Registered: 10 Apr 2001
Location: North-Brabant
Posts: 9399
17 Dec 2005

Ik ben ook altijd fanatiek voorstander geweest vaan Google. Enkele jaren geleden echter kwamen ze met Orcut, een online community. Ik werd op aanraden van rens lid. Enkele weken later las ik een opmerkelijk stuk uit de algemene voorwaarden wat me niet beviel (geloof op GoT). Ik heb me toen onmiddelijk uitgeschreven. Ook bij Gmail is dit het geval. Als ik me niet vergis heeft Google het recht om een zoekbot door jouw email te sturen. Puur vanwege het feit dat het zo oncontroleerbaar voor ons is wat er met die informatie gebeurd, wil ik daar liever niet aan meewerken. Maar gelukkig voor Google, denkt de massa niet na over dat soort dingen, en zal het ze allemaal toch wel lukken.
Refuse to do what you don't want to do.
[user image]
 1 
© 2000 - 2020 BastardDomain.com