quote: "You're confusing me with someone who gives a shit"
BastardDomain Forums \ General Chat \ Kandidaat voor bijbaan gezocht?
Kandidaat voor bijbaan gezocht?
Marco Dols
Being

Registered: 27 Feb 2007
Posts: 4
27 Feb 2007

Beste Luitjes,

Via Bram de Kort ben ik bij deze site uitgekomen om een kandidaat te zoeken voor een bijbaan bij Bromet &dochters. Bromet &dochters is een tv en productiebedrijf dat een ambitieus persoon zoekt voor het verder uitbouwen van een internetsite. De bedoeling is dat deze internetsite een platform wordt waarop films/ docusoaps/ docu's kunnen worden aangeboden. De filosofie achter deze internetsite en de site zelf staat nog in zijn kinderschoenen en we zoeken iemand die de internetsite verder ontwikkelt bij Bromet &dochters. Deze bijbaan zal drie werkdagen inhouden en de verwachting is dat de werkzaamheden intern gedaan worden. Het bedrijf ligt in Ilpendam wat een kleine 20 minuten reizen met de bus vanaf Amsterdam centraal betekent.
Dus ben je geinteresseerd en woon je in de buurt van Amsterdam of ken je iemand in die buurt die ook de tijd en ambitie heeft voor deze bijbaan, laat het dan even weten via deze site of stuur een mail naar redactie@bromet.nl of bel 020-4363594 en vraag naar Lucas Westerbeek of Albert Klein Haneveld

met vriendelijke groet,
Marco Dols

This post was edited by Rainman at 27 Feb 2007

Fox
The Guzzler

avatar Fox

Registered: 10 Apr 2001
Location: North-Brabant
Posts: 9401
27 Feb 2007

Drie dagen in de week is een serieuze bijbaan. Hoeveel gequalificeerde mensen lopen er rond met zoveel vrije tijd?

Ik neem aan dat jullie naar een schaalbare oplossing zoeken. Verschillende bedrijven zijn hier op het moment mee bezig, waaronder Hyves. Ik denk dat je hiervoor meer mensen nodig hebt, met meer tijd per week, want het is een flinke klus. Ikzelf heb trouwens geen interesse. Niet ZOVEEL vrije tijd.
Refuse to do what you don't want to do.
"http("http://www.bastarddomain.com/dev/ico/quote.php") . "\" target=\"_blank\">"http($this->addslashes("http://www.bastarddomain.com/dev/ico/signature.php?show")) . "\" border=\"0\" alt=\"[user image]\" />""
Marco Dols
Being

Registered: 27 Feb 2007
Posts: 4
1 Mar 2007

Bedankt voor je reactie. Jammer, dat je te weinig tijd hebt.
Ik hoop dat je mensen kent die interesse hebben! Al 'netwerkende' vinden we wel de juiste man/ vrouw of door je tip meerdere geinteresseerden voor de serieuze bijbaan.

met vriendelijke groet,

Marco Dols

Bromet &dochters
 1 
© 2000 - 2021 BastardDomain.com